Kontrolla Dimërore Falas në Porsche Prishtina

Ndonëse temperaturat kanë filluar të bien, ngricat mjegulla dhe të reshurat e borës mund të jenë të pranishme në çdo kohë, prandaj edhe kujdesi gjatë vozitjes duhet të shtuar në maksimum . E këtu, rëndësia e kontrollit të veturës zë vendi e parë.

Sipas Policisë së Kosovës gjatë sezonit dimëror 2019/2020  gjithsej kanë qenë 5596 aksidente në tërë Kosovën, ku 31 prej tyre kanë rezultuar me fatalitet, 1949 me lëndime dhe 3616 me dëme.

Kurse, sipas raportit të statusit global për sigurinë rrugore, përafërsisht 1.3 milion njerëz vdesin çdo vit në rrugët e botës dhe ndërmjet 20 dhe 50 milion njerëz marrin lëndime jo-fatale.

Ule rrezikun e shkaktimit të aksidentit duke kontrolluar veturën tuaj. Mënyra e duhur për ta bërë gati veturën gjatë dimrit, ju ndihmon të arrini sigurt në destinacionin tuaj.

Prandaj, Porsche Prishtina ju ka lehtësuar të bëni  kontrollën dimërore të veturës FALAS.

Kontrolli perfshinë:

Nivelin e vajit
Nivelin e antifrizit
Nivelin e ujit per xhama
Frenat
Dritat
Gomat

Vizitoni servisin profesional Porsche Prishtina, duke përfituar kontrollën dimërore FALAS, por duke marr me vete kushtet ideale të udhëtimit për juve dhe për pasagjerët në veturën tuaj.

Porsche Prishtina, është përfaqësues i autorizuar për servisimin e Volkswagen, SKODA, SEAT dhe Audi.

Për më shumë informata ju mirëpresim çdo ditë pune nga ora 8:30 deri në 17:00.

+383 38 606 900
+383 45 881 144
+383 49 888 300

info@porsche-kosova.com
instagram.com/porschekosova
facebook.com/PorscheKosova