ŠKODA OCTAVIA fiton sondazhin nga lexuesit si “ Best Cars”

Lexuesit e revistës “Auto Motor und Sport” zgjedhin ŠKODA OCTAVIA si makinën më të mirë në kategorinë e importit për herë të 7-të.

Me më shumë se 388,000 OCTAVIA të shpërndarë në mbarë botën dhe mbi 58,000 regjistrime të reja vetëm në Gjermani, modeli dhe njëherë e thekson pozitën e tij si shitës më të mirë të markës në vitin 2018.

OCTAVIA gjithashtu është pritur jashtëzakonisht mirë nga klientët, ajo ishte edhe një herë shitësi më I mirë I markës në Gjermani më 58,444 regjistrime të reja në 2018.

Megjithatë, ŠKODA OCTAVIA është vendosur në shumë tregje në mbarë botën. Kjo është shfaqur mbresëlënëse nga fakti se rreth 6.5 milion njësi janë ndërtuar që nga viti 1959. Vetëm vitin e kaluar më shume se 388,000 automjete të seralit popullor u shpërndanë klientëve në mbarë botën.