TOUAREG SUV një pamje e re, plot sharm.

Që nga viti 2002 kur doli për herë të parë Touareg ai i bëri ballë çdo lloj konkurrence të mundshme, madje dhe i kaloi.

Moledi i ri Touareg është i gatshëm të përballet me çdo lloj terreni të vështirë por duke ruajtuar elegancën e vozitjes që ka trashëguar ndër gjenerata si dhe përpos kësaj brenda është i pajisur me teknologji që makinën tuaj mund ta konsideroni si një shtëpi të mençur, me plot opsione që mund ta komandoni përmes gjesteve apo dhe zërit.

Touareg SUV vjen me një super system të ndriçimit të brendshëm, në mënyrë që të ndiheni akoma më mirë në shtëpinë tuaj të re.