ŠKODA ENYAQ iV

ŠKODA ENYAQ iV elektrike ka një pamje të re të teknologjisë, performancës dhe përgjegjësisë mjedisore.

Prezantimi i ENYAQ iV tërësisht i ri, SUV-i i parë elektrik i ŠKODA-s. Stili i mrekullueshëm, ambienti i gjerë, materialet me cilësi të lartë dhe teknologjia më e fundit janë vetëm disa nga pikat kryesore të tij. Me lidhjen e tij më të avancuar, sistemet më të avancuara të asistencës së shoferit dhe komoditetin e jashtëzakonshëm, ai është i përsosur për trafikun e qytetit dhe për distanca të gjata njësoj.

ŠKODA ENYAQ iV do t’ju mbështesë me teknologjinë eMobility, asistencë sigurie dhe veçoritë e Simply Clever.