ID.5 elektrik – i ri

Forma elegante e efikasitetit

Me performancë të fuqishme elektrike, ID.5 e re arrin me sukses një sinergji moderne të SUV dhe coupé. Me aftësinë e përditësimit mbi ajër dhe gati për të ripërcaktuar lëvizshmërinë elektrike.

Dizajn elegant coupe i jashtëm

ID.5 e re bën përshtypje me një formë futuriste që kombinon pikat e forta të një SUV me siluetën aerodinamike të një coupe – pa asnjë kompromis.

Karikimi i shpejtë

ID.5 është në gjendje të mbushë (deri në 135 kW); e barabartë me 62 milje (100 km) në vetëm 7 minuta.