ID. Buzz – Jashtë kësaj bote

Gjërat e mëdha fillojnë me një buzëqeshje

ID. Buzz e re është ikona jonë për epokën elektrike. ID. Buzz bën përshtypje jo vetëm me sharmin e tij unik, por edhe me teknologjitë më të fundit dhe një ndjenjë krejtësisht të re të hapësirës. Kjo e bën atë një shoqërues të pëlqyeshëm, inteligjent për çdo aventurë, e që krijon në çast atmosferë pozitive me buzëqeshjen e tij karakteristike.