T-Roc i ri

Gjërat e mëdha fillojnë me një buzëqeshje

Plot vetëbesim

Me dizajnin e tij të mprehtë të jashtëm, nivelin e ri të cilësisë dhe dizajnit në brendësi dhe veçoritë teknike të përmirësuara, T‑Roc i ri nxjerr vetëbesim dhe thekson personalitetin e tij të fortë.

Karakter i fortë

Dizajni i mprehtë i T‑Roc- it të ri tregon një personalitet të fortë – tuajin. Kjo sigurohet gjithashtu nga një përzgjedhje e pikave kryesore të dizajnit, të tilla si fenerët LED, si dhe shiritat e kromit, të cilët nënvizojnë pamjen e veçantë të pjesës së përparme sportive.

I sigurt

Kabina standarde dixhitale përmbledh të gjitha informacionet e rëndësishme për ju në T‑Roc të ri në një ekran me ngjyra 20,3 cm me grafikë tërheqëse. Duke përdorur timonin shumëfunksional, mund të përdorni me lehtësi funksione të tilla si audio, telefoni ose sisteme ndihmëse nëpërmjet grupit të instrumenteve gjatë drejtimit.

Nga përpara në pjesën e pasme, T‑Roc i ri bën përshtypje me dizajnin e tij të ri të dritës. Dy pika të tjera kryesore: ndriçimi i sfondit në pjesën e përparme në brendësi dhe një projeksion logoje, i cili ndriçon zonën e hyrjes si një efekt tërheqës kur hapen dyert e përparme.