admin

ID. Buzz – Jashtë kësaj bote

Gjërat e mëdha fillojnë me një buzëqeshje ID. Buzz e re është ikona jonë për epokën elektrike. ID. Buzz bën përshtypje jo vetëm me sharmin e tij unik, por edhe me teknologjitë më të fundit dhe një ndjenjë krejtësisht të re të hapësirës. Kjo e bën atë një shoqërues të pëlqyeshëm, inteligjent për çdo aventurë, …

ID. Buzz – Jashtë kësaj bote Read More »

ID.5 elektrik – i ri

Forma elegante e efikasitetit Me performancë të fuqishme elektrike, ID.5 e re arrin me sukses një sinergji moderne të SUV dhe coupé. Me aftësinë e përditësimit mbi ajër dhe gati për të ripërcaktuar lëvizshmërinë elektrike. Dizajn elegant coupe i jashtëm ID.5 e re bën përshtypje me një formë futuriste që kombinon pikat e forta të …

ID.5 elektrik – i ri Read More »

ŠKODA ENYAQ iV

ŠKODA ENYAQ iV elektrike ka një pamje të re të teknologjisë, performancës dhe përgjegjësisë mjedisore. Prezantimi i ENYAQ iV tërësisht i ri, SUV-i i parë elektrik i ŠKODA-s. Stili i mrekullueshëm, ambienti i gjerë, materialet me cilësi të lartë dhe teknologjia më e fundit janë vetëm disa nga pikat kryesore të tij. Me lidhjen e …

ŠKODA ENYAQ iV Read More »