Fisnik Doko

ŠKODA KAROQ i ri

Një SUV praktik i suksesshëm, i inovuar në pamje dhe teknologji! Përjetoni çdo ditë të javës ndryshe. Nisuni në udhëtimet tuaja me ŠKODA KAROQ-in e ri, të mbushur me një ndjenjë sigurie për familjen tuaj, hapësirë ​​për të gjitha hobit tuaja dhe veçori për ta bërë jetën më të lehtë. DIZAJN I SOFISTIKUAR Dizajn ekspresiv, …

ŠKODA KAROQ i ri Read More »

T-Roc i ri

Gjërat e mëdha fillojnë me një buzëqeshje Plot vetëbesim Me dizajnin e tij të mprehtë të jashtëm, nivelin e ri të cilësisë dhe dizajnit në brendësi dhe veçoritë teknike të përmirësuara, T‑Roc i ri nxjerr vetëbesim dhe thekson personalitetin e tij të fortë. Karakter i fortë Dizajni i mprehtë i T‑Roc- it të ri tregon …

T-Roc i ri Read More »