Politika e cookies

Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që ruhen në kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare me qëllim të përmirësimit të përvojës së përdoruesit në faqen e internetit www.porsche-kosova.com dhe nuk janë të lidhura me të dhënat tuaja personale që na keni dhënë më parë. Cookies (cookies ) janë të dhëna që faqet e internetit përdorin për të identifikuar përdoruesit e uebit. Me ndihmën e cookies monitorohet lëvizja e vizitorëve në faqen e internetit www.porsche-kosova.com dhe në këtë mënyrë mblidhen të dhëna për një kuptim më të mirë të përdorimit të faqes së internetit nga vizitorët, në mënyrë që të përmirësohet përvoja e përdoruesit, të optimizohet dhe përmirësoni funksionalitetin e faqes www.porsche-kosova.com, por nuk përdoren të dhëna personale.Të gjitha informacionet e ruajtura në “Cookies” mund të përdoren vetëm për nevojat e shërbimit të internetit dhe në atë mënyrë që privatësia juaj të mos të komprometohen.

Çfarë mundësojnë cookies?
Cookies na mundësojnë të njohim shfletuesin tuaj të internetit, gjatë vizitës së radhës në faqen e internetit. Cookies mund të ruajnë preferencat tuaja dhe informacione të tjera teknike, por ato nuk mund të lexojnë të dhëna ose informacion nga hard disku ose telefoni juaj celular, as nuk mund të lexojnë skedarë të tjerë të ruajtur të cookie-ve nga faqet e tjera të internetit.
Llojet e cookies në www.porsche-kosova.com

Porsche Kosova, në faqen e internetit www.porsche-kosova.com, gjatë funksionimit të saj përdor disa lloje të cookies, përkatësisht:

Cookies që janë të nevojshme për funksionimin e duhur të funksioneve bazë të faqes së internetit si navigimi, statistikat e vizitave në sajt, optimizimi i përmbajtjes, etj. Ato zakonisht vendosen në përgjigje të një ndërveprimi specifik që keni me faqen e internetit.

Cookies nuk përmbajnë asnjë informacion personal dhe nuk mund të çaktivizohen me këto cilësime.

Më shumë opsione në lidhje me përdorimin e cookies mund të rregullohen në shfletuesin tuaj të internetit, në mënyrë që t’i bllokoni ose t’ju njoftojmë për këto cookie, ku disa pjesë të faqes së internetit nuk do të funksionojnë siç duhet.

Cookies që na lejojnë të numërojmë vizitat dhe burimet e trafikut për të matur dhe përmirësuar performancën e faqes në internet.

Ato na ndihmojnë të analizojmë se cilat faqe janë më të vizituara dhe të shohim se si lëvizin vizitorët nëpër faqe. Të gjitha informacionet e mbledhura nga këto cookie janë të grumbulluara dhe anonime.

Këto janë cookie të përkohshme, të cilat ruhen në skedarin e cookie-ve të shfletuesit tuaj të internetit derisa të përfundoni sesionin e shfletuesit tuaj të internetit.

Duke klikuar butonin “Unë pajtohem” ose duke vazhduar të përdorni faqen e internetit, ju pranoni të ruani cookies të përshkruara në këtë dokument.

Nëse nuk dëshironi që ne të përdorim cookies siç u tha më lart, ose nëse ndryshoni mendje pasi pranoni përdorimin tonë të cookies, mund t’i fshini ato përmes shfletuesit tuaj.