ŠKODA KAROQ i ri

Një SUV praktik i suksesshëm, i inovuar në pamje dhe teknologji!

Përjetoni çdo ditë të javës ndryshe. Nisuni në udhëtimet tuaja me ŠKODA KAROQ-in e ri, të mbushur me një ndjenjë sigurie për familjen tuaj, hapësirë ​​për të gjitha hobit tuaja dhe veçori për ta bërë jetën më të lehtë.

DIZAJN I SOFISTIKUAR

Dizajn ekspresiv, qëndrim muskulor dhe përmasa dinamike në një paketë kompakte – mund të shihni menjëherë se ŠKODA KAROQ i ri është gati të spikasë në qytet dhe më gjerë. Elementë të shumtë kristalorë të frymëzuar nga tradita bohemiane e prodhimit të qelqit i shtojnë hijeshinë dizajnit.

TEKNOLOGJIA

ŠKODA KAROQ ka teknologjinë më të fundit, si dhe komoditetin dhe nivelin më të lartë të sigurisë.

ŠKODA KAROQ i ri është një makinë që do t’ju mundësojë juve dhe njerëzve tuaj të dashur të rizbuloni gjërat që janë vërtet të rëndësishme.