Mendimi juaj

Të gjitha angazhimet dhe aktivitetet tona kanë për qëllim arritjen e kënaqësisë tuaj të plotë.

Kjo është arsyeja pse mendimi juaj është shumë i rëndësishëm për ne.

Na tregoni se si mund të përmirësohemi.

Nëse keni një sugjerim ose këshillë të re që do të na ndihmonte të përmirësojmë shërbimin tonë, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni.

Çdo kontakt me ju na jep një mundësi për të kuptuar se sa të kënaqur jeni dhe si mund t’ju ndihmojmë. Ne duam t’i ofrojmë secilit prej klientëve tonë zgjidhjet më të mira të mundshme.

 

Faleminderit për kohën dhe mundin tuaj!

Shërbimet e shitjes

Kënaqësia juaj me shërbimet tona të shitjes

Shërbimet e servisit

Kënaqësia juaj me shërbimet tona të shitjes